Interieur ontwerp & styling

Willyanne Interieur Ontwerp & Styling geeft onafhankelijk en klantgericht advies aan particulieren en bedrijven. Het aanbod loopt uiteen van kleuradvies tot complete interieurplannen voor een verbouwing, nieuwbouw of aanpassing van een bestaande woning of werkplek.
U kunt bij mij terecht voor de inrichting & styling van uw woonhuis of bedrijf, een kleurenplan, een verlichtingsplan, ontwerp van een badkamer of keuken of verkoopstyling.

Willyanne Interieur Ontwerp & Styling creëert één geheel tussen ruimte, kleuren en materialen. Het ontwerp wordt volledig naar de wensen en persoonlijkheid van u als opdrachtgever gemaakt. Een interieurontwerp in uw eigen stijl, bereikbaar voor iedereen en voor elk budget.
Door de combinatie van bepaalde kleuren, stoffen en materialen ontstaat een interieur wat precies past bij het gevoel van de opdrachtgever en de juiste sfeer geeft. Met behulp van accessoires maakt de juiste styling het plaatje compleet! Een huis of bedrijf moet uw eigen handschrift krijgen.
Trends zijn leuk maar het is belangrijker dat de kleur in huis of bedrijf bij u past.
Niet alleen het oog wil wat, ook de praktische kanten en duurzaamheid van een ontwerp tellen mee.

Kortom: een interieurontwerp op maat geheel naar uw eigen wensen en nog betaalbaar ook.

handtekening