Verkoopstyling

U wilt uw woning zo snel mogelijk verkopen? Dan is verkoopstyling iets voor u!
U komt voor de eerste keer een huis binnen en in een fractie van een seconde weet u het.
Positief of negatief. Of u komt bij mensen op bezoek. U voelt het, u weet het.
U wilt onmiddellijk weer weg of u voelt zich thuis.
Alles draait om die eerste indruk. Bij het verkopen van uw huis zijn vaak de eerste 30 seconden van een bezichtiging doorslaggevend voor de uiteindelijke beslissing.
Het is van groot belang dat u uw huis zo optimaal mogelijk presenteert en dit ook vanaf het allereerste moment. Het is verstandiger direct te investeren in een goede presentatie dan verderop in het verkoop traject met uw prijs te (moeten) gaan zakken omdat een koper uitblijft. Willyanne Interieur Ontwerp & Styling helpt u op een snelle en betaalbare manier uw huis neutraal en daarmee aantrekkelijker te maken voor de potentiële koper. Door de neutralere presentatie wordt direct ook de groep potentiële kopers groter.
U zelf bent helemaal vertrouwd met uw huis en u kunt zich moeilijk voorstellen dat een ander zich ergens aan stoort. Die gekleurde muur of uw verzameling beeldjes kan een kijker een doorn in het oog zijn en veel mensen kunnen daar niet ‘doorheen’ kijken.
Door restylen krijgt het weer een frisse, stijlvolle look die potentiële kopers over de schreef trekt omdat ze zich aangetrokken voelen tot het huis.
Ook geef ik u aanvullend advies voor verdere optimalisering van het interieur en tips voor bezichtigingen waarmee u ook later zelf voor een goede presentatie kunt zorgen.
Heeft u interesse of vragen, neem gewoon even vrijblijvend contact op.

Na een eerste gesprek* krijgt u een overzicht van de uit te voeren werken en een offerte. Na overleg voeren we de voorgestelde aanpassingen uit. Door een andere plaatsing van de meubelen, weglaten of aanpassen van accessoires wordt een spectaculair resultaat bereikt! Zowel exterieur als interieur wordt volledig aangepakt, alleen zo is uw woning klaar om een goede eerste indruk te maken.

* Dit eerste gesprek is vrijblijvend en kosteloos binnen een straal van 20 km van Liempde, daarbuiten wordt een kleine km vergoeding in rekening gebracht.